O' Pazzo Leergierige stagiaire gezocht
Bij het begin van de dag word de keuken opgestart en daarna begonnen met de mep werkzaamheden. Bij Opazzo proberen we zoveel mogelijk vers te bereiden en te werken met goede producten. Als stagiaire loop je het meeste mee met de koude kant en de patisserie afdeling.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een stagiaire moet een positieve en leergierige instelling hebben, vaardigheden komen dan van zelf wel.
Wat biedt het bedrijf?
O'pazzo' werkt met een middelgroot team van internationale collega's. We proberen zoveel mogelijk zelf te maken om de ambacht erin te houden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
lees verder