Restaurant Renilde Word jij gastvrouw/heer op het dak van het Depot?
Er zijn drie takken bij de horeca in het depot; - lunch; de lunch die geserveerd wordt in het restaurant tussen 11 en 4 uur 's middags. De uitdaging hier is de snelle doorloop van de gasten, hoe ga je daar mee om en welke taak moet je als eerst oppakken? - diner; in de avond serveren wij diner. Dit is 4, 5 of 6 gangen. De chef kiest wat de gasten eten. Je legt uit aan tafel wat er op het bord ligt. Je leert hier over producten en wijn. - evenementen; in de evenementenzaal worden feesten en diners georganiseerd. Je leert hier hoe een evenement in zijn werking gaat.
Naar wie zijn wij op zoek?
- sociaal - kan overzicht houden - kan snel schakelen - teamplayer
Wat biedt het bedrijf?
Bij Renilde zijn er mogelijkheden om door te groeien in het team. Er is ook altijd ruimte voor nieuwe ideeën; zo heeft bijvoorbeeld onze medewerker Frankie haar eigen ice tea gemaakt, deze hebben we op de menukaart gezet. Je krijgt elke dag 1 of 2 maaltijden (afhankelijk van je dienst). Meerdere malen per jaar organiseren we een leuk uitje voor het team. Er is altijd ruimte om nieuwe dingen te leren en projecten op te zetten als je goede ideeën hebt. Omdat we nog niet zo lang bestaan zijn we hier flexibel in.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat