Manager / ondernemer horeca

Square '47 Ondernemende leerling gezocht!

Droom jij van het runnen van je eigen horecazaak of het managen van een succesvol restaurant? Bij Square 47 in Rotterdam krijg je als student Manager/Ondernemer Horeca een leerplaats waarin je meedraait op strategisch én operationeel niveau. Hier leer je hoe je een horecazaak professioneel aanstuurt, met oog voor kwaliteit, gastbeleving en rendement. Hoe ziet een werkdag eruit? Je dag begint met het doornemen van de planning, het aansturen van het team en het afstemmen van de service met keuken en bediening. Je houdt je bezig met personeelsplanning, inkoop, voorraadbeheer, en het bewaken van de kosten en omzet. Tijdens de service ben je zichtbaar op de vloer en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt en gasten tevreden zijn. Ook krijg je de ruimte om mee te denken over marketing, gastbeleving, innovatie en het optimaliseren van processen binnen het restaurant.

Naar wie zijn wij op zoek?

Deze leerplaats is bedoeld voor een ambitieuze student met ondernemersmentaliteit. Je denkt vooruit, neemt initiatief en wil leren hoe je een horecazaak runt van A tot Z. Bij Square 47 krijg je het vertrouwen én de begeleiding om je leiderschapskwaliteiten en ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Een goed en eerlijk salaris. Een gezellige en dynamische werkomgeving in het hart van Rotterdam. Werken in een enthousiast team dat voor elkaar door het vuur gaat. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder