Zelfstandig werkend kok

Sanna op Noord

Ben jij op zoek naar een leerzame en leuke stageplek in de horeca? Wij van Sanna, een jong en dynamisch ( wijk )restaurant, zoeken een enthousiaste stagiair! Wie zijn wij? Wij zijn Sanna, een ( wijk ) restaurant waar gastvrijheid en kwaliteit voorop staan. Ons doel is om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden en we geloven dat een gemotiveerde stagiair daar een belangrijke rol in kan spelen. Wij zoeken: Een gemotiveerde stagiair die: Een passie heeft voor koken. Flexibel is en geen 9-5 mentaliteit heeft. Gezellig en leergierig is. Eigen initiatief toont en graag nieuwe dingen wil leren. Wij bieden: Een inspirerende en leerzame werkomgeving. Begeleiding door bevlogen professionals. De kans om praktijkervaring op te doen in een gezellig restaurant. Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wil jij deel uitmaken van ons team en jouw horecaskills verbeteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar: natalie@sannaopzuid.nl Hopelijk tot snel.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder