Assistent dienstverlening

Tattoo Dedication "Service in Actie: Ontwikkel Je Vaardigheden als Assistent Dienstverlening!"

Ben jij op zoek naar een boeiende stage waarbij je de wereld van dienstverlening kunt verkennen en je vaardigheden kunt ontwikkelen? Wij hebben een geweldige kans voor een enthousiaste stagiaire! Functie: Assisteren bij verschillende dienstverleningsactiviteiten. Ondersteunen van ons team in klantgerichte projecten. Leren en groeien in een dynamische omgeving. Vereisten: Enthousiasme voor dienstverlening. Leergierigheid en een proactieve houding. Goede communicatieve vaardigheden. Wat wij bieden: Een inspirerende stage-omgeving. De mogelijkheid om te groeien en te leren. Ervaren begeleiding en een positieve werksfeer. Wil je deel uitmaken van ons team en je horizon verbreden in de dienstverlening? Stuur je cv en motivatiebrief naar tattoodedication@hotmail.com We kijken ernaar uit om jouw potentieel te ontwikkelen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Secretariële taken: Telefoonbeheer, agendabeheer, en correspondentie. Klantenservice: Vriendelijke en behulpzame interacties met klanten. Organisatie: Informatiebeheer en administratieve processen. Communicatie: Effectieve mondelinge en schriftelijke communicatie. Computergebruik: Kennis van kantoorsoftware en specifieke branche-gerelateerde tools. Multitasking: Gelijktijdige uitvoering van verschillende taken. Zelfstandigheid: Zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen. Betrouwbaarheid: Punctualiteit, deadline-beheer en nauwkeurigheid. Teamwork: Effectief samenwerken met collega's. Probleemoplossing: Identificeren en oplossen van problemen.

Wat biedt het bedrijf?

Praktijkervaring: Leerlingen krijgen de mogelijkheid om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen en relevante ervaring op te doen. Netwerkmogelijkheden: Leerlingen kunnen in contact komen met professionals in het veld, wat waardevol kan zijn voor toekomstige carrièremogelijkheden. Toegang tot faciliteiten en middelen: Leerlingen kunnen profiteren van de faciliteiten, apparatuur en middelen die beschikbaar zijn in het leerbedrijf om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Feedback en evaluatie: Leerlingen kunnen regelmatig feedback ontvangen over hun prestaties, wat hen helpt om zich te verbeteren en te groeien.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

lees verder