Assistent dienstverlening

Verkeersschool Koos van der Bilt "Leer en Groei: Assistent Dienstverlening in Actie!"

Wil jij een waardevolle rol spelen in het verlenen van diensten aan individuele en groep klanten? Bij Verkeersschool Koos van der Bilt bieden we een uitdagende stageplek als Assistent Dienstverlening! Als Assistent Dienstverlening voer je assisterende werkzaamheden uit in verschillende werkomgevingen en verleen je diensten aan zowel interne als externe klanten. Je maakt (werk)ruimtes klaar voor gebruik, voert dienstverlenende taken uit en staat klanten te woord. Indien nodig, verwijs je klanten door naar de juiste afdeling. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staan centraal in jouw werk, en je zorgt ervoor dat klanten zich veilig en welkom voelen. Bij Verkeersschool Koos van der Bilt werk je onder toezicht, begeleiding en eindverantwoordelijkheid van je leidinggevende en/of ervaren collega's. Dit geeft je de kans om te leren en te groeien in een ondersteunende rol binnen onze organisatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor een stageplek als Assistent Dienstverlening zijn er verschillende vaardigheden en eigenschappen die belangrijk kunnen zijn, afhankelijk van het specifieke type dienstverlening en de organisatie waar je stage loopt. Hier zijn enkele vaardigheden en eigenschappen die nuttig kunnen zijn voor een student of werknemer in deze rol: Communicatieve vaardigheden: Een vlotte babbel is inderdaad belangrijk. Je moet effectief kunnen communiceren met klanten, collega's en leidinggevenden, zowel mondeling als schriftelijk. Klantgerichtheid: Het vermogen om klanten te begrijpen, hun behoeften te identificeren en oplossingen te bieden is cruciaal in de dienstverlening. Oog voor details: Het is belangrijk om nauwkeurig te zijn, vooral bij administratieve taken of bij het verwerken van klantinformatie. Kleine fouten kunnen grote gevolgen hebben. Creativiteit: Soms moet je creatief zijn om oplossingen te bedenken voor onverwachte situaties of om klanten te verrassen met nieuwe ideeën.

Wat biedt het bedrijf?

Verkeersschool Koos van der Bilt biedt niet alleen de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen in de Assistent Dienstverlening, maar ook kansen voor groei, een ondersteunende werkomgeving en een pad naar een mogelijke vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder