Meewerkend horeca ondernemer

Thon Hotel Rotterdam

Ieder begin is spannend. Daarom zullen de eerste weken van de stage in het teken staan van het bekend worden met het bedrijf en de collega's. Zodra de kriebels eruit zijn zullen we een plan van aanpak uitzetten met daarin jou persoonlijke doelen. Buiten de werkprocessen die vanuit de opleiding bepaald worden is het bij ons namelijk ook mogelijk om nog veel meer kennis op te doen. Hierin kunnen we het wat mij betreft zo gek niet bedenken. Bekijk onze website en het organisatieprofiel om een beter beeld te krijgen van wie wij zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Of je nu compleet nieuw bent in het horecavak of al enige ervaring hebt wij kunnen een stage op maat aanbieden. Hierin zal steeds gekeken worden naar de kennis, kunde en verwachtingen van de stagiair. Hierin is het belangrijk om eerlijk tegen elkaar te zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Het Food & Beverage team bij ons hotel is erg bescheiden in omvang. Je leert de mensen daardoor in korte tijd kennen en zult je snel op je gemak voelen. Veel stagiairs voelen zich hier zo op hun gemak dat ze graag ook na de stage in dienst willen blijven. Hier zijn ook zeker mogelijkheden in.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder