Patissier

Urban Bakery Rotterdam Passievolle zelfstandig werkend banketbakker gezocht die door wil ontwikkelen in product, techniek en planning

Je komt ons bedrijf binnen als gediplomeerd zelfstandig werkend bakker niveau 3, dus dat betekend dat je zelfstandig kan werken en de verantwoordelijkheid van het werk kan dragen. Samen met onze, zeer ervaren collega, ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse productie en presentatie van onze patisserie en klein brood productie. Wij werken nagenoeg dag vers, dus dat betekent een kort cyclisch werkpatroon met veel afwisseling op 1 dag. Je leert onze recepturen te bereiden, nieuwe technieken, plannen en organiseren, zodat de week vloeiend verloopt in de productie. Wij ontwikkelen zelf onze recepturen en proberen steeds te vernieuwen en met trends mee te gaan die bij ons bedrijf passen. Daar liggen absoluut kansen. We werken samen in een klein hecht, gedreven team,

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat wij van onze collega/niveau 4 leerling verwachten is een hoge inzet, leergierigheid, passie voor het vak dat je in de toekomst gaat doen. Ons vak is breed en zeer uitgebreid. Het is een zwaar fysiek vak en bestaat niet alleen uit decoreren en cupcakejes bakken, het is vooral een mooi vak waarin heel veel valt te leren en je te verdiepen in de technieken.

Wat biedt het bedrijf?

Collegiale werksfeer, hecht team die samen het bedrijf vorm geven. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling mooie werktijden van 7-15:30 uur en op zaterdag van 7-12 uur Werkweek van 4 dagen, maar 3 1/2 of 3 is ook bespreekbaar Marktconform salaris volgens de banketbakkerij CAO

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

lees verder