Vakexpert voeding en voorlichting

Urban Bakery Rotterdam Top stageplek beschikbaar voor leergierige en hard werkende student, veel mogelijkheden tot ontplooiing en het uitvoeren van je opdrachten voor school.

Voor deze stage hebben wij een leuke gevarieerde plek beschikbaar. Zowel in de bakkerij (productie) als voor in de winkel (uitvoering regelgevingetc. ), omdat de stageopdrachten beide werkvelden kunnen bestrijken. WE leren je de beginselen van het bakken met een focus op Hygiene, voedselveiligheid en regelgeving, De stage biedt veel zelfstandigheid en veel ruimte om je stageopdrachten te integreren in de werkzaamheden. In no-time ervaar je en overzie je het hele bedrijf en dat komt je opdrachten ten goede. Leerlingen van deze opleiding die hier al stage hebben gelopen waren vol lof over de leermogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat het allerbelangrijkste is is dat je wilt leren, ervaren en je inzet om het bedrijf nog leuker en beter functionerend te maken. Met jullie opleiding biedt je een leuke aanvulling op de vakmensen uit de detailhandel en de bakkerij. Maak daar gebruik van, zie de mogelijkheden en ontplooi jezelf.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf bieden wij een werkplek waar je je stageopdrachten heel goed kan vervullen, we maken vooraf een plan wat we allemaal gaan doen en je wordt goed begeleid op de werkplek en met de beoordeling van je werkstuk. Dat is belangrijk want de stof van school is pittig en veel tijdens je stage. Wij zijn een klein hecht team van ervaren vakmensen een leermeesters met als doel jonge mensen kennis te laten maken met ons vak en voor te bereiden op een goede toekomst op de arbeidsmarkt. Wij betalen geen stagevergoeding, omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze inzet om jou een topstage te laten lopen vele malen belangrijker is dat een geldelijke vergoeding en een matig ingevulde stage. Wij gaan er vanuit dat jij daar ook zo instaat. Inzet en samen leren is Key indeze!

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor voedsel
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
  • B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselveiligheid
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling
  • Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P5-K1-W1 Oriënteert zich op de vraag van de klant
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P5-K1-W2 Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P5-K1-W3 Presenteert voedingsinformatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P5-K1-W4 Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P5-K1-W5 Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten

lees verder