Meewerkend horeca ondernemer

Bistrobar Beaune Verbinden op een bruisende plek met een hecht team!

Voor wie reizen geen verplaatsen is en eten niet slechts het vullen van de maag. Bistrobar Beaune is een plek waar we jou de ruimte bieden om te experimenteren. Om te proberen en te ontdekken. Een plek waar jij deel uitmaakt van ons team van knappe koppen. Een plek waar jij je kunt ontpoppen. Durf jij die bocht te nemen? Jou als student en jouw studie nemen wij heel serieus en geven jou dan ook alle kansen om alles te doen binnen het bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij ons is kennis niet belangrijk. Dat kunnen we je leren! Het belangrijkste vinden we dat je een vlotte babbel hebt en een goede dosis verstand en humor!

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een hecht team! Jij als student en jouw studie nemen wij heel serieus en geven je dan ook alle kansen om alles te doen binnen het bedrijf. En niet te vergeten werk je op een van de mooiste locaties die Gelderland rijk is!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder