Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Beachclub Perry's BV Wat zijn jouw wensen op horecagebied? Ben jij een enthousiaste gastvrouw/gastheer? Join team Perrydise!

Zit het horeca-vak in jouw bloed? En heb je interesse in een afwisselende werkplek in een team van internationale enthousiaste collega's? Reageer dan vandaag nog, wij kunnen zeker iets voor jouw toekomst betekenen. Sea You in Perrydise!

Naar wie zijn wij op zoek?

Een gastvrij persoon met gevoel voor service. Iemand die Nederlands of Engels beheerst en Duits is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Beachclub Perry's streven we naar een inspirerende werkomgeving die gelijk staat aan het prachtige uitzicht op ons strand. Met flexibele schema's, competitieve beloningen en kansen voor persoonlijke groei, bieden we een plek waar passie en creativiteit gedijen. Onze gezellige jaarrond strandpaviljoen aan de Brouwersdam in Zeeland staat bekend om zijn Noord-Afrikaanse en Oosterse invloeden, heerlijke gerechten en ontspannen sfeer. Kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wie weet werk jij binnenkort bij één van de gezelligste strandpaviljoens van Nederland... of kom gewoon eens langs!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder