Kok

Beachclub Perry's BV Ben jij die veelzijdige kok die van lekker eten houdt en dit ook nog met liefde kan maken?

Onder begeleiding van de leermeester en zelfstandig werkend kok ga je werken aan de mise en place en denk je mee over de dagreceptuur. Verdere werkzaamheden zijn het controleren en verwerken van de leveringen, uiteraard volgens HACCP voorschriften. Je leert snijtechnieken en kookprocessen. Hierbij de hygiene in acht nemend; uiteraard hoort hierbij ook het schoon houden en maken van de keuken. Je werkt met koks uit diverse windstreken, dat maakt het nog leuker om onze "Wereldse gerechten" te bereiden! Je bent onderdeel van een enthousiast team met internationale collega's.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent representatief en collegiaal en je houdt van afwisseling. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Eigen inbreng en smakelijke creativiteit worden gewaardeerd.

Wat biedt het bedrijf?

Werken in een vlot en internationaal team. In onze grote open keuken met de modernste apparatuur werk je aan wereldse gerechten met eerlijke producten van premium leveranciers. Doorgroeimogelijkheden tot zelfstandig werkend kok. Prima salaris, ook als leerling. De nadruk ligt in ons bedrijf met name tussen 1 april en eind oktober. Van november t/m mei zijn wij geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Daarnaast zijn we alle vakanties geopend voor ontbijt, lunch en diner. Alles in overleg... Als jij de juiste man/vrouw bent op de juiste plaats zijn er legio mogelijkheden voor een mooie toekomst samen! Wij staan open voor elk gesprek waarin ambitie uitgesproken wordt. Daarnaast zijn er in het zomerseizoen in je vrije tijd mogelijkheden om te ontspannen op een lounge-strand-bed of om gebruik te maken van onze watersport faciliteiten...

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder