BeWellness: Thermen Holiday Schiedam Wil jij stagelopen in de keuken van een prachtig wellnessresort? Kom stagelopen bij ons!
Tijdens een dag ontspanning genieten onze gasten van de lekkerste huisgemaakte gerechten. Samen met het keukenteam zet je jouw creativiteit en kwaliteit in om onze gerechten te kunnen serveren. Overheerlijke broodjes, salades en vis- en vleesgerechten, jij zorgt voor de beleving bij de gast. Tijdens je stage houdt je je bezig met: •Het bereiden van buffetten, lunches en diners; •Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden van de mise-en-place; •Bewaken en controleren van de kwaliteit van de gerechten; •Het schoonmaken van de keuken en het keukenapparatuur
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn opzoek naar een stagiaire Keuken die: •Een erkende MBO-opleiding volgt in de gevraagde richting Koksopleiding; •Flexibel beschikbaar is in dagen en tijden (doordeweeks, in het weekend, vakanties en feestdagen); •Interesse in en affiniteit heeft met de wellnessbranche; •Proactief, representatief, enthousiast en gastgericht is; •Zowel in teamverband als zelfstandig kan werken; •Beschikt over eigen vervoer (voor onze wellnessresorts Elysium en de VeluwseBron).
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? Een uitdagende en brede stage binnen jouw vakgebied binnen de wellnessbranche. Tijdens deze stageperiode doe je veel praktijkervaring op. Je bent werkzaam in een leuk en enthousiast team. •Marktconform BBL-salaris, eventueel reiskostenvergoeding
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan