Zelfstandig werkend kok

Delta Hotel Word jij onze nieuwe leerling kok?

• Voorbereiden van ingrediënten (snijden, wassen, portioneren) • Meehelpen met het bereiden van gerechten volgens recept • Ondersteunen bij het opmaken en uitserveren van borden • Zorgdragen voor een schone en georganiseerde werkplek • Werken volgens hygiëne- en veiligheidsvoorschriften (HACCP) • Voorraad controleren en aanvullen • Leren van verschillende kooktechnieken en keukenprocessen • Assisteren bij opruimen en schoonmaken na afloop van de dienst

Naar wie zijn wij op zoek?

• Interesse in koken en gastvrijheid • Stressbestendig en kunnen omgaan met drukte • Nauwkeurig en hygiënisch werken • Teamspeler en goed kunnen samenwerken • Leergierig en openstaan voor feedback • Flexibel in werktijden en taken

Wat biedt het bedrijf?

• Een stage bij het Delta Hotel betekent leren, aanpakken en plezier maken op een unieke maritieme locatie! • Een unieke locatie – Werken aan de Maas, deels op het water, met een prachtig uitzicht. • Afwisselende werkzaamheden – Geen dag is hetzelfde in onze levendige hotelkeuken! • Een leerrijke omgeving – Ontwikkel jouw kookskills en leer de kneepjes van het vak in een dynamisch hotel. • Een gezellig team – Werk samen met een hecht en gemotiveerd team waar samenwerking en een fijne werksfeer centraal staan. • Doorgroeimogelijkheden – Je doet waardevolle werkervaring op die je carrière als kok een boost geeft. • Personeelsvoordelen – Geniet van korting in het restaurant en de zuster hotels • Kans op een baan – Bij goed functioneren is er mogelijkheid om na je stage te blijven werken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder