Zelfstandig werkend kok

De Markies B.V.

Word Zelfstandig BBL-kok en kook aan je toekomst! Ben jij een echte smaakmaker met een passie voor koken? Wil je leren én geld verdienen tegelijk? Dan is een BBL-opleiding tot zelfstandige kok precies wat jij zoekt! Bij ons leer je het vak in de praktijk. Je draait mee in een professioneel keukenteam, werkt met verse producten en leert van ervaren chefs. Ondertussen volg je één dag per week les op school, zodat je je kennis meteen kunt toepassen op de werkvloer. Wat wij bieden: Een leerzame en afwisselende werkplek Begeleiding door ervaren vakmensen Ruimte voor creativiteit en groei Een passend salaris volgens cao Horeca Wat wij vragen: Passie voor koken en gastvrijheid Leergierige en gemotiveerde instelling Bereidheid om in wisselende diensten te werken Inschrijving of interesse in een BBL-opleiding tot zelfstandig kok Ben jij klaar om je mes te slijpen en aan de slag te gaan in de keuken? Solliciteer vandaag nog en kook aan een smakelijke toekomst!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder