Medewerker hovenier

T&G Terrein en Groenvoorziening BV BBL Hovenier: kom buiten werken!

Je wordt ingezet in de breedte van het vakgebied, waarbij je als leerling zelf aan kunt geven waar jouw prioriteit en opleidingsdoelen liggen. T&G staat bekend om zijn brede dienstverlening, waarbij we zowel het complete terreinbeheer als de inrichting verzorgen (ondergronds en bovengronds). Als leerling wordt je onderdeel van een vast team bestaande uit vakmensen met voldoende ervaring en opleiding. Zij zullen jou gedurende de periode begeleiden. Onze werkdagen zijn van half 8 tot 4 uur (op de werkplek). Dadelijks vertrekken de teams na een bakje koffie vanuit de vestiging in Schijndel naar de projectlocatie. De taken kunnen uiteenlopen van plantwerk, maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden en onkruidbestrijding tot straatwerk en overige aanlegwerkzaamheden. We hebben een samenwerkingsovereenkomst met de TRI, onze opleidingspartner voor de groenopleidingen. Zij verzorgen de begeleiding van het traject en garanderen dat alles goed geregeld is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Goede motivatie en zin om het vak te leren. Ook is het belangrijk om in teamverband te kunnen werken. Stagiair moet hart hebben voor het groene vak en bereid zijn om het vak te leren.

Wat biedt het bedrijf?

De leerling ontvangt een officiƫle diploma en de mogelijkheid is er om bij een positieve beoordeling direct door te stromen als vaste medewerker bij T&G. Wij bieden: - 4 dagen werken, 1 dag naar school - Een goed startsalaris - Opleiding wordt vergoed - Professionele begeleiding - Vergoeding voor extra cursussen en certificaten - Praktijkervaring opdoen met echte vakmensen - En volop doorgroeimogelijkheden! Voor de medewerkers van T&G is een uitgebreid pakket aan cursussen en loopbaanbegeleiding beschikbaar. Je loopt als medeweker mee in een opleidingsplan waarbij benodigde certificaten up-to-date worden gehouden of uitgebreid/aangevuld. Verder zijn wij een gezellige en sociale organisatie. Er worden regelmatig barbecues en bijeenkomsten georganiseerd (buiten coronatijd) en de frietkraam staat regelmatig voor de deur. Mensen die bij ons beginnen voelen zich al snel een echte T&G'er. Zij werken met mooi materieel en in frisse bedrijfskleding.

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P1-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P1-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder