Medewerker hovenier

T&G Terrein en Groenvoorziening BV Werken in de buitenlucht én een vak leren? Kom stagelopen bij T&G! Stageplaatsen voor hoveniers door heel Nederland.

Je wordt ingezet in de breedte van het vakgebied, waarbij je als stagiair zelf aan kunt geven waar jouw prioriteit en opleidingsdoelen liggen. T&G staat bekend om zijn brede dienstverlening, waarbij we zowel het complete terreinbeheer als de inrichting verzorgen (ondergronds en bovengronds). Als stagiair wordt je onderdeel van een vast team bestaande uit vakmensen met voldoende ervaring en opleiding. Zij zullen jou gedurende de periode begeleiden zodat de vooraf bepaalde leerdoelen worden behaald. Onze werkdagen zijn van half 8 tot 4 uur (op de werkplek). Dadelijks vertrekken de teams na een bakje koffie vanuit de vestiging in Schijndel naar de projectlocatie. Jouw werkzaamheden als stagiair zijn afhankelijk van de leerdoelen. Je wordt in de breedte ingezet en loopt volledig je mee met je team. De taken kunnen uiteenlopen van plantwerk, maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden en onkruidbestrijding tot straatwerk en overige aanlegwerkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Goede motivatie en zin om het vak te leren. Ook is het belangrijk om in teamverband te kunnen werken. Stagiair moet hart hebben voor het groene vak en bereid zijn om het vak te leren.

Wat biedt het bedrijf?

T&G is altijd op zoek naar vakbekwame medewerkers. We bieden brede doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, zowel op het gebied van onderhoud als aanleg. Na een succesvolle stage bestaat de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan als vaste medewerker. Voor de medewerkers van T&G is een uitgebreid pakket aan cursussen en loopbaanbegeleiding beschikbaar. Je loopt als medeweker mee in een opleidingsplan waarbij benodigde certificaten up-to-date worden gehouden of uitgebreid/aangevuld. Verder zijn wij een gezellige en sociale organisatie. Er worden regelmatig barbecues en bijeenkomsten georganiseerd (buiten coronatijd) en de frietkraam staat regelmatig voor de deur. Mensen die bij ons beginnen voelen zich al snel een echte T&G'er. Zij werken met mooi materieel en in frisse bedrijfskleding. Meer weten over onze organisatie? Check onze website voor verhalen van onze medewerkers!

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P1-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P1-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen

lees verder