De Herbergier Leergierige en gemotiveerde kok (in wording) gezocht!
De student gaat alles leren wat er komt kijken bij het functioneren als kok in een professionele keuken van een restaurant met uitgebreide kaart. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis en het hangt af van de student hoe gemotiveerd hij/zij is en hoe ver de student wil gaan. We kunnen ons beperken tot bijvoorbeeld de koude kant waarbij de student uiteindelijk voldoende kennis en kunde in huis zou moeten hebben om (zelfstandig) de voor- en nagerechten te bereiden. We kunnen, indien gewenst, ook nog verder gaan en de warme kant aanleren. Overdag wordt er voornamelijk mise en place gemaakt en lunchgerechten bereidt. De drukte ligt in ons restaurant hoofdzakelijk bij het diner. Binnen ons bedrijf kan de student dan ook goed leren hoe hij/zij om moet gaan met pieken, meerdere bonnetjes tegelijk en het tevreden houden van de gast door zowel de snelheid als de kwaliteit niet uit het oog te verliezen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een student / medewerker hoeft wat ons betreft nog niet heel veel ervaring te hebben, zolang hij/zij maar gemotiveerd is en het echt leuk vindt om zich verder te ontwikkelen in de keuken.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een gezellige werkomgeving met een gevarieerd team waarbij veel te leren valt. Werken en lachen gaat hier zoveel mogelijk samen. Verder bieden we een passende stagevergoeding, reiskostenvergoeding, meedelen in de fooi, een jaarlijks personeelsuitje en de mogelijkheid om bij ons in dienst te komen na de stageperiode.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit