Manager / ondernemer horeca

Hilton Amsterdam Airport Schiphol Finance Trainee - Full time (20 weken) - Beschikbaar vanaf Februari 2025

* Deze stage is voor minimaal 20 weken en beschikbaar vanaf Februari 2025, de start datum is flexibel* We lichten het even kort toe, maar vertellen er graag meer over in een gesprek. Tijdens deze stage zal jij alles leren over de back office, de procedures, de cash flows van het hotel en zal jij jezelf ontwikkelen tot een expert op het gebied van financiële administratie. Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor de financiële processen in het hotel, zoals het beheren van inkomsten, de facturatie van leveranciers, het beheren van de kas en bijhouden van de inventaris van de operationele afdelingen. Daarnaast assisteer je bij het rapporteren van de periodieke financiële cijfers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een goede motivatie en een leergierige werkhouding Je volgt op dit moment een relevante school/opleiding Beschikbaar voor minimaal 6 maanden Communicatieve vaardigheden in de Engelse taal Beschikken over de Nederlandse taal is een pré

Wat biedt het bedrijf?

Buitengewoon zijn bij Hilton gaat gepaard met indrukwekkende beloningen en voordelen. Je ontvangt bijvoorbeeld een stagaire een vergoeding van €800,- per maand, en daarnaast krijg je één maaltijd per shift die elke dag vers wordt bereid, met verschillende Food & Beverage opties bereid door onze culinaire supersterren. Je hebt ook direct toegang tot onze unieke beloningen zoals het GO Hilton Team Member Travel Programme. Dit biedt gereduceerde hotelkamerprijzen, vanaf €30,- per kamer, per nacht inclusief ontbijt en 50% korting in de outlets. Ook heeft elk teamlid onmiddellijk online toegang tot onze Hilton University. Vandaag de dag bieden we al onze Team Members meer dan 10.000 online cursussen, podcasts, webinars, boeken, klassikale cursussen en andere trainingen. Elk teamlid kan gebruik maken van interne en externe trainingsbronnen, waaronder Harvard ManageMentor, LinkedIn Learning, eCornell en nog veel meer.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder