Hotel Sheraton Amsterdam Airport Food & Beverage Stage
Deze stage wordt het gehele jaar aangeboden. Start en eind datum in overleg mogelijk. De F&B afdeling van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel bestaat uit vier fantastische outlets. Dit zijn namelijk het zeer toegankelijke Commune, het luxe Stripes Restaurant, de exclusieve Gate Bar en onze 24/7 Room Service. Deze afdelingen werken nauw samen om keer op keer de verwachtingen van de gast te boven te gaan met de service die wij bieden. Als All- Round Food & Beverage Trainee ben jij de persoon die de visie en doelen uitdraagt van het F&B Team en daardoor staat voor het hoge service niveau dat wij dagelijks onze gasten aanbieden. - Het zorg dragen voor de gasten vanaf het moment van ontvangst tot vertrek, uitleg geven en suggesties doen bij het menu, het boeken van bestellingen op de rekening van de gast en het presenteren van een correcte rekening. - Het serveren van eten en dranken - Het geven van vriendelijke, professionele en snelle service op alle tijden
Naar wie zijn wij op zoek?
· Flexibel · Initiatief · Energiek · Team player · Goede sociale vaardigheden · Goede communicatieve vaardigheden
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een grote variatie aan trainingen aan en wij willen samen met jou het beste halen uit je stage. Je stage begint bijvoorbeeld al met de Introduction Day. Bij het Sheraton krijg je naast de training op de vloer, veel andere trainingen aangeboden. Ook zal je deelnemen aan de Experience Day, dit is een dag waar alle stagiaires bij elkaar komen voor een interactieve en leerzame dag. Ervaringen worden uitgewisseld en gesprekken met professionals kunnen worden gevoerd. Voor deze stage zul je een stagevergoeding (750 euro) ontvangen. Daarbij maak je gratis gebruik van de kantine maaltijden, zul je uitgebreide trainigen krijgen en wordt je regelmatig getrakteerd op een borrel! Tevens kan je gebruik maken van de zogeheten 'Explore' rate waarbij je tegen een discounted rate kunt verblijven in een van onze 8500+ hotels wereldwijd! Ook krijg je korting op alle F&B binnen deze hotels.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat