Steigenberger Airport Hotel Amsterdam
Als Trainee Food & Beverage werk je allround in de F&B outlets van het hotel als operationale ondersteuning. Je draagt zorg voor een soepele dagelijkse gang van zaken in het Patio Restaurant, de Sports & Media Bar of de Banqueting afdeling. In het Patio Restaurant wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en lunch en diner voor groepen in buffetvorm. Bij de Banqueting afdeling ben je mede verantwoordelijk voor een goed verloop van A tot Z. In de banqueting zorgen we dagelijks voor de verschillende meetings en events, variërend van autoshows tot galadiners en zakelijke meetings. In de trendy Sports & Media Bar ben je verantwoordelijk voor je eigen wijk en bezorg je onze gasten een relaxte avond. In deze dynamische bar, welke ook van buitenaf toegangelijk is, genieten onze gasten van de informerle setting, de sportwedstrijden op teleivise en het Sports & Grill bar concept. Op dagelijkse basis werk jij met gasten, sta je hen correct en gastvrij te woord.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op