Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Hotel Merlet Zelfstandig werkend Gastheer/- Gastvrouw Restaurant Merlet*

Bladgoud aan de muren, strak wit linnen op tafel, een goed gevulde kaaswagen en de Champagne koud in het ijs. Klinkt best lekker...toch?! We werken in een jong, enthousiast en dynamisch team waar ruimte is voor jouw creativiteit. Restaurant Merlet heeft al 25 jaar een Michelin ster en concurreert mee aan de top van de Nederlandse gastronomie. Bij ons in het restaurant werken we niet in wijken maar in taken. Denk bijvoorbeeld aan het lopen van de kaaswagen, het uitserveren van brood, water en de mooiste gerechten en het schenken van de wijnen met een passend verhaal en advies. Er is veel te doen en zo ook veel te leren. Die kans krijg je ook zeker. Ben jij gemotiveerd en wil jij werken in het hoge segment? Wij staan met open armen voor je klaar en helpen je graag met jouw leertraject.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voordat je bij ons aan de slag gaat zou het fijn zijn wanneer jij de volgende basisvaardigheden onder de knie hebt. - Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal - Een goede beheersing van de Engelse en/of Duitse taal - Het kunnen lopen met 3 borden - Gastgericht kunnen handelen - Het kunnen (op)volgen van instructies Oh, en het maakt het voor jou ook alleen maar leuker wanneer je enthousiast bent en een vlotte babbel hebt!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een jong en dynamisch team. We werken hard, zijn professioneel en enthousiast en stralen dit ook uit. Bij Merlet werken we in een relaxte (werk)setting waarbij er ruimte is voor jouw ontwikkeling en persoonlijke benadering naar gasten. Er is veel te doen en veel te leren. Wij helpen je hier graag mee! Naast lunch en diner organiseren wij ook met regelmaat leuke evenementen. Denk aan: De Cabrio Tour, De Lazy Sunday Party en chef collobration dinners. Hierdoor is het werk afwisselend en is geen dag het zelfde. Niet geheel onbelangrijk is dat wanneer jij bij ons aan de slag gaat, jij een contract krijgt op basis van 38 uur in plaats van de 'normale' 32 uur voor een 4daagse werkweek. Hiernaast deel je uiteraard ook mee in de fooi.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder