Zelfstandig werkend kok

Strandpaviljoen Hargen BIj Beachpaviljoen Hargen creëren we een ongedwongen, no-nonsense sfeer met persoonlijk contact voor de gasten. Samen zorgen we dat het de gasten, het aan niets ontbreekt en zich welkom voelen.

Bij Strandpaviljoen Hargen creëren we een ongedwongen, no-nonsense sfeer met persoonlijk contact voor de gasten. We zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt en zich welkom voelen. Strandpaviljoen Hargen biedt een stageplaats waar je veel mag en kan leren, waar initiatief hoog in het vaandel staat. Ervaren en professionele begeleiding door een erkende leermeester. Je werkt binnen een team van collega’s waar met plezier wordt gewerkt. Je werkzaamheden zijn passend aan de opleiding en initiatief student. Een uitstekend salaris, werkkleding (die je niet zelf hoeft te wassen en strijken) en de leukste bedrijfsuitjes! Een leerzame werkplek, motivatie, sociale omgang en iets voor elkaar over hebben zijn zeer belangrijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Verantwoordelijk, gastvrij, sociaal en houdt wel van een geintje! Enthousiast om te leren en te ontwikkelen en je hebt zin om in een leuk team aan de slag te gaan. Verder valt alles te leren, inzet is belangrijk!

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je een inspirerende, veilige en leuke werkomgeving aan het strand van Hargen. Een goede sfeer, begeleiding van een ervaren leermeester(s) en collega's die je graag ondersteunen. Je kan verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. Van het uitvoeren van de HACCP-regels tot het zelfstandig bereiden van een heerlijk gerecht. Tijdens deze periode zijn er doorgroeimogelijkheden voor een vaste werkplek. Goede stagevergoeding en gezellige personeelsavondjes. Interesse? Je bent van harte welkom om een kijkje in de keuken te komen nemen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder