Zelfstandig werkend kok

Hemelse Wijn fanatieke en enthousiaste keukenhulp gezocht! Bij ons gaat het heel zeker met de franse slag!

Het is de bedoeling dat je gaat meehelpen in de keuken en mag meteen aan de slag. We starten om 11 uur en zorgen eerst voor de voorbereiding voor de lunch. De lunch is van 12-15 uur. Daarna zorgen we samen voor de mise en place voor het diner, wat plaatsvind vanaf 18 uur. Afsluitend zorgen we samen met het hele team dat het er weer spik en span uitziet voor de volgende dag. Eigen inbreng is ten alle tijden bespreekbaar, vinden we zelfs gaaf! Uiteindelijk is het de bedoeling dat je van alles mag gaan doen en fouten maken mag. Daar leer je zelfs het meeste van. We maken dagelijks tijd voor een ruime pauze met een warme maaltijd.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast, attent, respectvol, eerlijk en gedreven zijn stellen we zeer op prijs, maar kan ook bij ons geleerd worden hoor! Ook houden we van gepaste gezelligheid en zeker een grapje tussendoor.

Wat biedt het bedrijf?

We zorgen voor een open en eerlijke werkplek, waar je zeker ook je eigen ideeën mag en kunt delen, als ze passen uiteraard. We zullen je zo goed mogelijk begeleiden, echter zul je zelf ook initiatief moeten tonen. We proberen zoveel als kan met je mee te denken. We hebben een jong en enthousiast team. Gasterie Lieve Hemel is: een charme hotel met 7 kamers en 2 appartementen, een restaurant/wijnbar met 40 couverts/diner en ongeveer 50-80 plaatsen voor lunch/ borrel. Dit is afhankelijk van het seizoen. De kaart wisselt met de seizoenen mee.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder