Zelfstandig werkend kok

Lo Solé, Ambachtelijk IJs, Lunch en Diner Horecatopper gezocht voor ons veelzijdig, dynamisch en gezellig horecabedrijf in hartje Sevenum.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en werken met een team van circa 25 in de leeftijd van 15 t/m 35 jaar. Wij hebben zowel binnen als buiten circa 80 zitplaatsen en voor de kleinsten hebben wij een leuke kinderspeelhoek. Verder hebben wij een klein zaaltje voor gezelschappen, dat bij het restaurant te betrekken is. Wij zijn naast een ijssalon ook een restaurant, waar wij gedurende de hele dag eten serveren (keuken is geopend van 11.30 tot 20.00 uur), wij serveren dus lunch als diner en bieden take away. Ook op locatie verzorgen wij diverse buffetten, hapjes en ijs. Wij bieden een zeer veelzijdige functie met heel veel uitdaging en leerpunten. Jouw werkzaamheden zullen o.a. zijn: Mise en place maken van de keuken Dagvoorraad maken Soepen en sauzen maken Volgen van recepten à la minute bereiden van gerechten Zelfstandig of samen de keuken draaien Buffetten en hapjes maken voor catering Keuken schoonmaakwerkzaamheden Mogelijkheid tot het leren van ambachtelijk ijs maken

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gastvrij in hart en nieren, flexibel, gemotiveerd en een echte teamplayer. Je bent leergierig, en toon graag initiatief. Je vindt het leuk om zelf ideeën aan te dragen en denkt graag mee in de werkprocessen.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf bieden wij een kans op een vaste aanstelling binnen ons veelzijdig horecabedrijf. Wij kunnen een divers takenpakket aanbieden, naar gelang wat je wilt of dient te leren vanuit de opleiding. Wij investeren graag tijd in jou, zodat jij het vak goed kunt leren. Wij werken met een jong en gezellig team, die geregeld samen leuke dingen ondernemen. Wij bieden fijne horecatijden en veel afwisseling, waardoor je werk nooit saai zal zijn.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder