restaurant Le Carrefour Leren in een leuk, hip en jong bedrijf met mogelijkheid tot eigen inbreng en creativiteit!
De student gaat meedraaien als kok met ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Eigen ideeën realiseren, kaart mee bepalen, verantwoordelijkheid over zijn eigen kant etc. Hij krijgt vooral ruimte zichzelf te ontplooien met steun van ons maar wel meedraaiend in de dagelijkse gang van zaken.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Creativiteit - Oog voor detail - Flexibel - Meedenken
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een leuke en gezellige leerplek waar je veel kan leren als je de kansen pakt. Na je leerplek is er mogelijkheid tot een vast contract.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
lees verder