De Limbourg Sittard
01 Ontwikkelt nieuwe gerechten 02 Voert menu-engineering uit 03 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten 04 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit 05 Plant zijn werkzaamheden 06 Maakt mise en place 07 Past recepten aan 08 Bereidt gerechten en componenten 09 Werkt gerechten voor de uitgifte af 10 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon 11 Verricht onderhoud aan keukeninventaris 12 Bestelt benodigde producten 13 Ontvangt en controleert geleverde producten 14 Slaat geleverde producten op 15 Controleert producten en voert keukenadministratie uit 16 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers 17 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers