Zelfstandig werkend bakker

Bakkerij Hofman VOF Zijn wij op zoek naar jou? in onze mooie brood- en banketbakkerij

De student gaat alle werkprocessen doorlopen welke bij de opleiding horen in onze mooie ambachtelijke brood- en banketbakkerij of het nu opleiding boulanger, patissier, uitvoerend bakker of zelfstandig werkend bakker is.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over goede contactuele eigenschappen, oog voor details (dus precies willen werken) en creativiteit.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een goede werksfeer in zeer hecht team en staat open voor innovatie en ideeën. \

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder