Restaurant Heeren van Slydregt Vanuit de trein loop je zo de keuken in!
Onder begeleiding van een van onze leermeesters en chefkok, zal je de kneepjes van de keuken onder de knie krijgen! Wij zijn met onze formule al bijna 20 jaar een begrip in de regio! Het vervaardigen van voorgerechten, lunchgerechten en desserts zal je in eerste instantie goed in de vingers moeten krijgen wanneer de stap naar de kachel gemaakt kan worden!
Naar wie zijn wij op zoek?
Creatief, flexibel en vasthoudend karakter zijn een pre in ons keukenteam!
Wat biedt het bedrijf?
Een team met een vaste kern, vol op kans op doorgroeien in onze organisatie, meerdere lokaties voor een stage/leerplek!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
lees verder