De Drie Wijzen Toffe stageplek, met toffe beloning
Je komt stage lopen in jong bedrijf. Wij zijn 5 dagen per week geopend van 11 uur tot 18 uur. Je werkdag begint om 10 uur en eindigt meestal rond 19 uur. We proberen zoveel mogelijk te leren zodat je klaar bent voor de echte horecabaan. Ook staat een fatsoenlijke beloning voor je klaar.
Naar wie zijn wij op zoek?
je bent spontaan en mondig en je kan "gas" geven. Alle andere vaardigheden komen vanzelf, deze 3 zijn de belangrijkste om te starten.
Wat biedt het bedrijf?
Doordat wij een klein team zijn, is het ook een hecht team. We zijn een dagzaak met een zonnig terras en vele vaste klanten en in de zomermaanden toeristen, dit maakt het werk afwisselend. Doordat we in de avonduren niet geopend zijn, kan s'avonds ook nog plannen maken om met je vrienden op stap te gaan. Ook behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf