Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant La Trinité Het gezicht van de zaak!

Als onderdeel van ons getalenteerde team zul je niet alleen gasten verwelkomen met een warme glimlach, maar ook hun culinaire reis begeleiden in ons gastronomisch restaurant. We bieden jou; Bovengemiddeld salaris Meedelen in fooien parkeer gelegenheid 4 dagen werkweek Prettige werksfeer met enthousiaste collega’s Persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen en cursussen Een afwisselende job Prachtig nieuwe werkomgeving Fulltime of parttime dienstverband ben jij klaar om je passie voor gastvrijheid te laten schitteren?

Naar wie zijn wij op zoek?

Kom jij schitteren in Sluis? Ben jij klaar om aan je carrière te werken? Wij zoeken een enthousiaste en gepassioneerde 1e medewerker bediening en bar om ons team te versterken en mee leiding te geven in ons adembenemende restaurant la Trinité en wijnbar. Met een bovengemiddeld salaris, een gezellige werkomgeving en de kans om verder te groeien in ons bedrijf, bieden wij jou een uitdagende baan. Als onderdeel van ons getalenteerde team zul je niet alleen gasten verwelkomen met een warme glimlach, maar ook hun culinaire reis begeleiden in ons prachtig restaurant.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder