Manager / ondernemer horeca

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen Duty Management Stagaire

Specifieke verantwoordelijkheden zijn onder anderen: • Zorgen voor het goede verloop van de maaltijden en evenementen binnen het hotel en draag je bij aan een consistent hoog niveau van service; • Zorgen dat ruimtes binnen het hotel er schoon en netjes uitzien en schakel je wanneer nodig de afdeling housekeeping in; • Assisteren in het trainingsproces van F&B medewerkers; • Behandelen van klachten en wensen van gasten en zorgen dat deze naar tevredenheid worden opgelost/vervuld; • Zorgen dat medewerkers volgens de bedrijfsstandaarden werken; • Ondersteunen bij andere afdelingen wanneer dat nodig is; • Controleren van de aankomstlijsten, reserveringsgegevens en technische middelen in conferentiezalen; • Bijdragen aan de goede communicatie tussen de food & beverage afdeling en de conference & events afdeling; • Zelfstandig projecten uitvoeren in opdracht van de F&B Service Manager; • Goed op de hoogte zijn van; de verschillende diensten binnen het hotel.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand die... • Gemotiveerd is; • Enthousiast is; • Servicegericht te werkt gaat; • Een echte teamplayer is; • Nederlands en Engels spreekt; • Bereidheid om te werken op onregelmatige tijden, tijdens weekenden en feestdagen; • In bezit is eigen vervoer i.v.m. beperkte bereikbaarheid via openbaar vervoer tijdens onregelmatige tijden;

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? • Flexibele werktijden van maandag t/m zondag. • Werk in een dynamisch & enthousiast team. • Uitstekende trainings- & ontwikkelingsmogelijkheden via Hilton University. • Een goede Stagevergoeding van 800 euro per maand op basis van een vijf daagse werkweek! • Internationale transfers en doorgroeimogelijkheden. • Hilton Go! Een programma die Hilton Hotels over de wereld aanbiedt voor gereduceerd tarief!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder