Manager / ondernemer horeca

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten Enthousiaste Meetings & Events stagiair(e) gezocht!

Samen met je collega’s zorg jij dat het onze gasten aan niets ontbreekt tijdens hun verblijf in ons conferentiehotel. De bijeenkomsten die onze reserveringsafdeling verkoopt weten jullie dagelijks vol enthousiasme en met een hoge mate van servicebereidheid uit te voeren. Van ‘standaard’ vergaderarrangementen tot complexe banquet- partijen. Niets is jullie te gek. En ook de individuele hotelgasten voelen zich dankzij jullie ongedwongen gastvrijheid snel thuis. Uiteraard steven jullie samen continue naar het gewenste hoge kwaliteitsniveau. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot ‘Beste meeting- en eventlocatie van Nederland’.. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit: De conferentiezalen klaarzetten en verschonen. De coffee corners aanvullen en zorgen dat alle serviceruimten er netjes uit blijven zien. Maar eventueel ook als aanspreekpunt fungeren naar de contactpersonen van de groepen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een sociale en gemotiveerde stagiair die ook goed zelfstandig kan werken. Je vind het leuk dat wij een conferentiehotel zijn waarbij je met veel internationale collega's werkt en duurzaamheid belangrijk vinden.

Wat biedt het bedrijf?

Wij beiden de kans om veel verschillende dingen te leren aangezien. Je komt te werken in een leuk, gezellig en gevarieerd team. Je maakt kennis met de wereldse gastvrijheid die wij de gasten bieden en komt te werken in team met veel nationaliteiten. Omdat wij een Conferentiehotel zijn kom je zowel in aanraking met de zakelijke markt als met de Leisure guests. Met ongeveer 100 medewerkers vinden we het belangrijk dat er aandacht is voor de medewerkers en ruimte is om te leren. Naast dat wij al jaren studenten opleiden, zijn wij bij MBO Amersfoort ook uitgeroepen tot Excellent leerbedrijf.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder