Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten Enthousiaste stagiair(e) Restaurant & Bar gezocht!
Ben jij ambitieus en wil je graag leren hoe alles reilt en zeilt in het beste en meest unieke conferentiehotel van midden Nederland? Dan is deze leerplaats echt iets voor jou! Samen met je collega’s zorg jij dat het onze gasten aan niets ontbreekt tijdens hun verblijf in ons conferentiehotel. De bijeenkomsten die onze reserveringsafdeling verkoopt weten jullie dagelijks vol enthousiasme en met een hoge mate van servicebereidheid uit te voeren. Van ‘standaard’ vergaderarrangementen tot complexe banquet- partijen. Niets is jullie te gek. En ook de individuele hotelgasten voelen zich dankzij jullie ongedwongen gastvrijheid snel thuis. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot ‘Beste meeting- en eventlocatie van Nederland’. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit: het restaurant voorbereiden voor ontbijt, lunch en diner. Het opnemen van bestellingen en het serveren en debarrasseren van dranken en gerechten. Op basis van je studie kunnen we je taken aanpassen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken een sociaal en gemotiveerde stagiair(e). Ook is het belangrijk dat je zelfstandig aan de slag kunt. Je vindt het leuk om in een internationale omgeving te werken waarbij er veel aandacht is voor duurzaamheid.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden de kans om veel verschillende aspecten van de horeca te leren. Je komt te werken in een leuk, gezellig en gevarieerd team. Omdat wij een Conferentiehotel zijn kom je zowel in aanraking met de zakelijke markt als met de Leisure guests. Met ongeveer 100 medewerkers vinden we het belangrijk dat er aandacht is voor de medewerkers en ruimte is om te leren. Naast dat wij al jaren studenten opleiden, zijn wij bij MBO Amersfoort ook uitgeroepen tot Excellent leerbedrijf.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat