Thermen Resorts: Thermen Soesterberg
Serveer jij gastvrijheid altijd met een warme begroeting? Is bij jou het glas halfvol, weet je van aanpakken en ben je pas tevreden als onze gasten maximaal genieten? Vind jij gastvrijheid vanzelfsprekend en streef jij altijd naar het hoogst haalbare? Dan zijn wij op zoek naar jou als leidinggevende bediening
Naar wie zijn wij op zoek?
Als onze leidinggevende Bediening ben je op én top gastvrij en heb je oprechte aandacht voor een ander. En…. - Heb je een grote glimlach, op ieder moment van de dag! - Heb je een passie voor horeca én heb je al wat werkervaring - Houd je van aanpakken, bruis je van de energie en ben je representatief - Ben je minimaal twee dagen (of dagdelen) per week flexibel beschikbaar
Wat biedt het bedrijf?
Naast gastgerichtheid en kwaliteit sta jij bovenaan ons lijstje. Daarom… ...vind je bij ons: een ontspannen (werk)omgeving; een sterk familiegevoel; een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat; positieve energie! ...krijg je bij ons: de ruimte om je privéleven, studie of andere baan te combineren; de kans om jezelf te ontwikkelen. De Thermen Academy helpt je hierbij; leuke extra’s, zoals korting op onze producten én gratis naar de sauna. p.s. mocht je nou voor een andere periode een stage/leerplek zoeken, stuur ons even een berichtje voor de mogelijkheden!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken