Valk Exclusief I Hotel Spier - Dwingeloo Come join the family…
Wat je zoal doet: + Gasten verwelkomen en begeleiden + Opnemen en invoeren van bestellingen + Gasten de menu- en wijnkaart toelichten + Tafels uitruimen en indekken + Voorraden aanvullen + Schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimten
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent onze collega’s als: + Je een echte sfeermaker bent + Je graag je handjes laat wapperen + Je geen-dag-hetzelfde baan wilt + In het weekend en met de feestdagen werken voor jou perfect is
Wat biedt het bedrijf?
+ Flexibel rooster en werktijden + Mogelijkheid tot een vaste baan na je stage + De mogelijkheid om heel veel te leren + Voor € 65,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels + Mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers