Bilderberg Chateau Holtmühle Bilderberg Hotel Chateau Holtmühle. Wordt jij onze volgende leerlingkok in het leukste leerbedrijf net buiten Tegelen?
We hebben een hecht, klein team bestaande uit gedilpomeerde leermeesters en een parttime koks. We voeren een a la carte kaart en een wisselend keuzemenu. Koken doen we nog zoveel mogelijk op de ambachtelijke manier met veel verse ingrediënten. Er is ruimte voor eigen inbreng. Bij een actieve leerhouding bieden wij veel ruimte om te leren. Je kunt bij ons alle afdelingen van de keuken doorlopen. Ook belangrijk we drinken na de dienst samen een sluitdrankje en begin januari hebben we ons jaarlijks personeelsfeest.
Naar wie zijn wij op zoek?
Bereidt gerechten B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden B1-K1-W2 Maakt mise en place B1-K1-W3 Past recepten aan B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris Beheert keukenvoorraden B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit Geeft leiding en voert beheerstaken uit P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende med
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring