Leidinggevende bediening

Waterrijk Oesterdam Bij Oesterdam verwelkomen we je in een wereld waarin je jouw professionele ambities kan ontplooien!

Je bent het gezicht van het bedrijf en verantwoordelijk voor organisatie en structuur op de vloer in het restaurant. Je hebt oog voor kwaliteit op het gebied van gastenservice, product en mensen kennis. Onder je taken vallen onder andere onderstaande werkzaamheden • Aanspreekpunt voor alle afdelingen binnen het bedrijf gerelateerd aan de horeca • roosters/planningen maken voor zowel restaurant als events • voorraad beheer restaurant en events (mastiek, dranken, etc) • kassa up to date zowel inrichting als uitleg personeel • zorg dragen dat alle personeel er verzorgd uitziet als in kleding en persoonlijke verzorging

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een expert als het aankomt op hospitality Je hebt geen 9-17 mentaliteit en weet wanneer je aanwezigheid gewenst is Je bent zelfverzekerd en stressbestendig. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal mondeling. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

DIVERSE TEAMS, SAMEN 1 FAMILIE Bij Oesterdam hebben we een breed scala aan carrièremogelijkheden, van de dynamische energie in de horeca, waar elke maaltijd een ervaring wordt, tot de kalmte en sereniteit in de housekeeping, waar elk detail telt.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder