Auberge Du Bonheur
Als stagiaire bij Auberge du Bonheur ben je het ga je aan de slag als Gastvrouw/-heer om de beleving van onze gasten compleet te maken. Je gaat operationeel aan de slag op deze veelzijdige horecalocatie, want we verzorgen naast ontbijt, lunch en diners in ons restaurant La Nouvelle Auberge ook grote en kleine feesten, overweldigende bruiloften en volledig verzorgde zakelijke bijeenkomsten. We mogen dus ook veel verschillende gasten verwelkomen die zich door jouw goede voorbereiding meteen thuis voelen. Je leert alle facetten die er zijn en brengt deze in de praktijk om te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt en zij de locatie verlaten met een goed gevoel en een grote glimlach.
Naar wie zijn wij op zoek?
Mensen in je omgeving omschrijven je als een echte teamplayer. Je bent vriendelijk, enthousiast en gastvrij naar onze gasten, maar ook naar je collega’s.
Wat biedt het bedrijf?
Een afwisselende stageplek in een jong en hecht team met genoeg ruimte om je te ontwikkelen. Reken verder op: - Een maandelijkse stagevergoeding. - Elke dag is anders: Je taken zijn gevarieerd. - De allerleukste secundaire arbeidsvoorwaarden, want Bonheur wil de leukste werkgever zijn. Een kleine greep: sportles onder begeleiding van een personal trainer, golfclinics, een (persoonlijk) opleidingsprogramma via de Bonheur Academy, de leukste personeelsfeesten… Zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers