Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Commanderie | Gasterij & Event Catering Event gastvrouw / gastheer

De student zal per partij verantwoordelijk zijn voor de gasten die op dat moment komen voor een onvergetelijke bijeenkomst, in de vorm van een verjaardag, (jubileum) bruiloft of zakelijk event. Ons doel is: de verwachtingen van onze gasten overtreffen. Hier hoort dus perfect gastheerschap bij. Van het aannemen van de jassen tot het naar buiten begeleiden van de gasten. De student is werkzaam zowel bij events in onze gasterij, maar ook events buiten de deur in onze event catering tak. Naast de juiste service bieden tijdens een event, laten we de student ook mee kijken in de dagelijkse taken die belangrijk zijn om een event perfect te laten verlopen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat heb je nodig om bij ons stage te kunnen lopen? Je bent iemand die houdt van aanpakken, handen uit de mouwen Pro-actief Oog voor detail Sociaal, inleveings vermogen Commucatief sterk, zowel naar collega's als naar gasten Je houdt van de horeca en wil daar ook je toekomst van maken!

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een gezellig, hard werkend team die altijd voor elkaar klaar staat. De meeste stagiaires die we in het verleden gehad hebben, blijven graag bij ons werken. Ons bedrijf groeit enorm, waardoor doorgroeimogelijkheden ook zeker aanwezig zijn.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder