Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Brasserie Lunchroom de Groene Vlinder Wil jij veel leren? Solliciteer dan bij De Groene Vlinder! Je krijgt de juiste begeleiding en op het einde van je stage ben je enorm gegroeid!

Je gaat werken in een team van 5 fulltimers en 12 parttimers. Je bent leergierig en enthousiast en hebt vooral zin om lekker te genieten tijdens het harde werken! Dit jaar ga jij enorm veel groeien. Je mag meekijken bij de inkoop, samenstellen van de menukaart en het maken van de personeelroosters. In het begin van je stage stellen we aantal leerdoelen op en we gaan ervoor zorgen dat jij dit jaar deze leerdoelen gaat behalen. Benieuwd? Neem even contact met op ons!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Gedreven en enthousiaste werkhouding • Jong van geest • Gastgericht en stressbestendig • Flexibel • Creatief

Wat biedt het bedrijf?

• Leuke collega’s • Wisselende werkzaamheden • Prettige werklocatie met gunstige horeca tijden • 1 weekend dag vrij en geregeld een heel weekend vrij • Goede fooi regeling • Eindeloze borrels • Doorgroeimogelijkheden naar een verantwoordelijke functie • Mogelijkheden tot een vast contract in de toekomst

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder