Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Stichting Horeca Tilburg Trappers Horeca Tilburg Trappers

Ben jij student van de afdeling Horeca en geniet jij het meest van werken in een sportieve en uitdagende omgeving. Heb jij een sportief karakter, ben je een doorzetter in de horeca? Dan is deze stage iets voor jou!! Over ons Alleen winnen doen we samen. In alle horecapunten van het ijssportcentrum zorgen wij dat onze gasten een geweldige tijd hebben. Elke week is ons stadion gevuld met ongeveer 2800 bezoekers die genieten van een geweldige ijshockey wedstrijd. Daarnaast is onze horeca ook gedurende de week open voor alle verenigingen van het ijssportcentrum. Ook verzorgen we vergaderingen feesten en partijen. Als stagemedewerk(st)er Horeca kun je hier alles leren over het horeca vak. Wijkt jou stageperiode af van de beschikbaarheid? Neem dan even contact op.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij enthousiast, leergierig en gedreven. Zoek jij een stage in de periode van augustus tot juni. ( mag ook korter zijn) Dan is deze stage iets voor jou.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een diverse stage plek. Om te ontwikkelen op jou tempo. Bij ons is erg veel mogelijk. Van het leren van het mooie horeca vak. Tot het uitwerken en uitvoeren van je eigen evenement.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder