Office & Management Support Specialist

Bogaers Taleninstituut BV Management assistant, Office assistant

Wat biedt een stage bij Bogaers Talen als Allround Assistant Business Services? Een stage bij Bogaers Talen is meer dan alleen een leerervaring; het is een kans om te groeien, jezelf te ontwikkelen en waardevolle vaardigheden op te doen in een professionele omgeving. Als Allround Assistant Business Services speel je een cruciale rol in ons team, en we bieden je een unieke gelegenheid om je carrière een stevige basis te geven. Hier zijn de belangrijkste voordelen die je kunt verwachten tijdens je stage bij ons. 1. Praktijkervaring in een Professionele Omgeving Bij Bogaers Talen krijg je de kans om te werken in een professionele omgeving waar de theorie van je studie in de praktijk wordt gebracht. Je leert niet alleen over business services vanuit een theoretisch perspectief, maar je krijgt ook de kans om deze kennis toe te passen. Dit maakt je stage relevant en waardevol, en het bereidt je voor op de uitdagingen die je in de toekomst kunt tegenkomen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Goede talenkennis van het Nederlands! Een managementassistent beschikt over een breed scala aan vaardigheden die nodig zijn om effectief te kunnen functioneren in een ondersteunende rol binnen een organisatie. Hier zijn enkele van de belangrijkste vaardigheden waarover een managementassistent doorgaans zou moeten beschikken: Organisatorische vaardigheden: Het vermogen om taken, vergaderingen, evenementen en andere activiteiten te plannen, coördineren en organiseren, zowel voor zichzelf als voor anderen. Tijdmanagement: Het vermogen om prioriteiten te stellen, deadlines te beheren en efficiënt te werken in een omgeving met meerdere taken. Communicatieve vaardigheden: Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden zijn essentieel om effectief te kunnen communiceren met collega's, leidinggevenden, klanten en andere stakeholders. Technologische bekwaamheid: Het vermogen om verschillende softwaretoepassingen te gebruiken, zoals kantoorpakketten, agenda's etc.

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellige en afwisselende functie. Stage bij Bogaers Taleninstituut: Ontwikkel je vaardigheden in een internationale leeromgeving Bogaers Taleninstituut verwelkomt enthousiaste stagiairs die geïnteresseerd zijn in het opdoen van praktijkervaring in het veld van taalonderwijs en interculturele communicatie. Onze stageprogramma's zijn ontworpen om jouw persoonlijke en professionele groei te stimuleren terwijl je meewerkt aan ons doel om mensen te helpen effectief te communiceren in verschillende talen en culturen. Wat bieden we aan onze stagiairs? Praktijkervaring: Als stagiair bij Bogaers Taleninstituut krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen in het begeleiden van taallessen, het assisteren van ervaren docenten en het deelnemen aan taal- en cultuurprojecten. Individuele begeleiding: We hechten veel waarde aan jouw professionele ontwikkeling. Daarom word je tijdens je stageperiode begeleid door ervaren mentoren die je voorzien van waardevolle feedback.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder