Office & Management Support Specialist

Gemeente Tilburg Stadswinkel Ben je gemotiveerd, toon je initiatief en wil je graag stagelopen bij een dynamische overheidsorganisatie?

Het team bestaat uit ongeveer 55 managementassistenten. Zij zijn het organiseertalent van de gemeente Tilburg. Zij ondersteunen teamleiders, teammanagers, afdelingshoofden en directeuren. De managementassistenten streven naar verbetering op het terrein van flexibiliteit, continuïteit, professionaliteit en efficiëntie van onze ondersteunende diensten. Goed kunnen samenwerken is dan ook erg belangrijk. Je loopt stage bij een secretariaat op een van de afdelingen van de gemeente Tilburg. Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen en verschillende opdrachten zelfstandig uit te voeren binnen dit secretariaat. Er is ook voldoende ruimte om aan je stage opdrachten te werken. Je wordt daarbij begeleid door een ervaren managementassistent. Je gaat onder andere ervaring op doen met agendabeheer, gegevensverwerking in systemen, notuleren en het tot stand brengen van (hybride)vergaderingen. Daarnaast sluit je ook aan bij het wekelijks overleg van jouw secretariaat.

Naar wie zijn wij op zoek?

Naast je vriendelijke persoonlijkheid herken jij jezelf in de volgende competenties: leergierig, flexibel, zelfstandig en proactief; - Je beheert de Nederlandse taal goed; - Je bent integer en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid. Alertheid en snel schakelen, zijn essentieel; - M365 heeft voor jou geen geheimen. Je bent in staat om de applicaties waar de gemeente Tilburg mee werkt je snel eigen te maken.

Wat biedt het bedrijf?

- Stageperiode: september 2024 – januari 2025; - Organisatie: gemeente Tilburg; - Team: Managementassistenten; - Begeleiding: ervaren managementassistent; - Stage lopen in ons prachtige nieuwe Stadhuis of Stadswinkel; - Mogelijkheid om thuis te werken; - Waardevolle (stage)ervaring voor op je CV; - Tijdens je stage periode maak je gebruik van een laptop en telefoon van de gemeente;

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder