Meewerkend horeca ondernemer

Brasserie Lunchroom de Groene Vlinder Wil jij veel leren? Je krijgt de juiste begeleiding en op het einde van je stage ben je enorm gegroeid!

Je komt terecht in een warm bad. In overleg gaan we kijken of je in de bediening, cafetaria of de keuken komt te werken. Wij zorgen er voor dat je erg veel leert. Je krijgt de juiste begeleiding en op het einde van je stage ben je enorm gegroeid! Je mag mee openen, lunch en diner draaien en mee afsluiten. Je mag meekijken bij de inkoop en het maken van een personeelsrooster. We zorgen gedurende het jaar ervoor dat je je leerdoelen gaat halen (die we samen van te voren opstellen) Fijn om te weten, ik heb zelf ook deze opleiding gedaan en ik kan je dus zeker goed begeleiden!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Gedreven en enthousiaste werkhouding • Jong van geest • Gastgericht en stressbestendig • Flexibel • Creatief

Wat biedt het bedrijf?

• Leuke collega’s • Wisselende werkzaamheden • Prettige werklocatie met gunstige horeca tijden • 1 weekend dag vrij en geregeld een heel weekend vrij • Goede fooi regeling • Eindeloze borrels • Doorgroeimogelijkheden naar een verantwoordelijke functie • Mogelijkheden tot een vast contract in de toekomst

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder