Meewerkend horeca ondernemer

De Carrousel Lunchroom Carrousel zoekt leergierige stagiaires voor in de bediening

Als leidinggevende ben je op de werkvloer te vinden. Je ontvangt de gasten met een glimlach, neemt bestellingen op en zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Naast dat het belangrijk is dat de bediening helemaal jouw ding is het ook fijn als je een natuurlijk talent hebt voor het aansturen, ondersteunen en motiveren van een team. Het efficiënt plannen en organiseren van de dagelijkse werkzaamheden moet jou goed afgaan. Met name op drukke momenten zijn dit belangrijke eigenschappen, zodat je goed kan schakelen en bijspringen waar nodig.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Leergierig • Representatief • Gemotiveerd • Gastvrij • Collegiaal

Wat biedt het bedrijf?

• Een jong, gezellig en hecht team • Fijne werktijden, niet te lange dagen en geen avonden • Doorgroeimogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder