Bij Broeders Bij Broeders Brasserij dag horeca "van boer tot bord"
wij zijn op zoek naar studenten die wel van een uitdaging houden . In onze gloednieuwe boerderijwinkel en horecazaak hebben we een stageplaats vrij voor een leergierig iemand . wij bieden een veilige stageplek en je wordt begeleid.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken leergierige eb positieve gastheer of gastvrouw die graag alle fijne kneepjes van de bediening en randzaken wil leren. Bij Broeders biedt een inspirerende omgeving waar je kan groeien en je passie voor gastvrijheid kunt ontwikkelen. Ben jij enthousiast en wil je samen met ons team onze gasten een fantastische ervaring bezorgen? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken!
Wat biedt het bedrijf?
Bij Broeders biedt jou in de bediening een unieke kans om te werken in een veelzijdige omgeving waar passie voor ambacht en kwaliteit centraal staat. Je krijgt de mogelijkheden om alle aspecten van de bediening te leren kennen, van gastvrijheid tot het serveren van gerechten met verse producten van eigen boerderij en in eigen slagerij klaar gemaakt. Onze producten verkopen we ook in onze boerderijwinkel. Een bedrijf met veel mogelijkheden en leerzaam. Ons team staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen in je ontwikkeling, zodat je na afloop van je stage een sterke basis hebt gelegd voor een carrire in de horeca
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf