Leidinggevende bediening

cafe Restaurant The Talk Ben jij een enthousiaste en leergierige leidinggevende?

De volgende taken behoren oa bij je opleiding: • Mede zorg dragen voor het (laten) opleiden/inwerken van medewerkers; • (laten) toewijzen van werkzaamheden, geven van aanwijzingen/instructies; • toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden, opvangen en afhandelen van vragen/klachten van gasten; • opstellen van werkroosters, regelen van voldoende bezetting (parttimers, oproepkrachten); • afstemmen van werkzaamheden met andere afdelingen; • zelf meewerken in de uitvoering (opnemen van bestellingen, serveren van wijnen en gerechten, bewerken gerechten aan tafel, opmaken van de rekening en afrekenen met gasten, e.d.); • toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl).

Naar wie zijn wij op zoek?

Café Restaurant The Talk is in Tilburg is op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij in opleiding als leidinggevende horeca, dan hebben wij wellicht een geschikte BBL plek voor je. Wat zoeken wij? Altijd vrolijke, gezellige collega’s die bereid zijn hard te werken. Verder houd je ervan om een uitdaging aan te gaan en veel te leren in de functie als BBL leidinggevende horeca. Tevens is handheld ervaring een must. Teamgevoel is erg belangrijk, er worden dan ook regelmatig leuke dingen gedaan & borreltjes gedronken.

Wat biedt het bedrijf?

Een fijne werkplek en omgeving, waar het hard werken is en daarentegen zorgen wij goed voor het personeel. Dit door borrels, personeelsuitje en diverse cadeautjes per jaar.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder