Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

De Houtloods

Je bent dagelijks bezig met het serveren van gasten, de voorraad in de gaten houden en tijdig bestellen. Samen met de keukenbrigade houd je je bezig met de nieuwe gerechten. Je bent constant bezig met leidinggeven en beheerstaken uitvoeren, denk hierbij aan het sociaal-hygiënisch beleid, de financiën in de gaten houden, medewerkers aansturen en interne, formele gesprekken met je medewerkers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet een wil hebben om door te gaan. Niet alleen interesse hebben in wat er in het restaurant gebeurd, maar een algehele interesse in heel het bedrijf. Je creativiteit in nieuwe ontwikkelingen stoppen, maar vlot en enthousiast iets over brengen naar de gast is ook zeker belangrijk. Als leidinggevende is het natuurlijk een pré als je stressbestendig bent en een duidelijk overzicht kan houden.

Wat biedt het bedrijf?

De houtloods is een bedrijf met een gezellig, jong en dynamisch team. Een bedrijf waar de ruimte is om te groeien. Je wordt meegenomen in de creatieve processen, maar ook in de logistieke. Bewijs jij je tijdens je tijd bij ons, dan is een vaste aanstelling altijd iets om over te praten.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder