Marketing & Communication Specialist

Geerts & partners Marketing duizendpoot voor een mensgerichte organisatie gezocht!

Een stage waarin jij je talenten verder kunt ontwikkelen als marketeer? Wij bieden een allround stage op het gebied van marketing. Van ondersteuning op het gebied van contentcreatie, e-mailmarketing , interne en externe communicatie tot het analyseren en rapporteren met behulp van Google Analytics. Dit ga je doen: Werken aan jouw stage/afstudeerproject. Bewaking en ondersteuning content marketing. Het klaarzetten van e-mail marketing (vb. het instellen van automations, maandelijkse (interne) nieuwsbrief). Social media marketing vb. (plaatsen berichten, analyseren en adviseren). Meewerken aan en vullen van de nieuwe website. Ondersteuning bij marketingprojecten. Je hebt een vlotte pen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Dit breng je mee Je zoekt graag tot in detail uit hoe zaken werken. Je volgt een opleiding marketing communicatie en bent 2e of 3e jaars student. Je bent een pietje precies. Je ziet overal kansen en uitdagingen. Je komt ons vertellen hoe het beter kan. Creativiteit in beeld en tekst is een pré. Werken op kantoor, onderweg of thuis achter je bureau: het maakt voor jou niet uit. Jij bent er waar nodig. Je woont in de regio Tilburg.

Wat biedt het bedrijf?

Dit krijg je: Een stagevergoeding van max. € 480,- op basis van 40 uur. Tegemoetkoming kosten woon-/werkverkeer. Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je meer weten over deze baan? Of over de meerwaarde van Geerts & Partners voor jou? Bel of app Karen van Outersterp, marketeer (06-25 02 64 07). Hier ga je werken: Vier ervaren en enthousiaste marketeers (2,5 FTE) vormen het huidige marketingcommunicatie team. Zij zijn creatief, onderzoekend, strategisch en kritisch. De marketeers geloven in de kracht van marketing. Zij houden ervan om zaken goed te organiseren en altijd de puntjes op de i te zetten. Samen krijgen zij super veel voor elkaar en jij wordt onderdeel van dit leuke team maken om samen de marketing en communicatie van Geerts & Partners verder te brengen. Dit alles met een hoop kennis, ervaring en de nodige humor. Een ambitieuze werkomgeving waarin ook volop ruimte is voor jouw ontwikkeling!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder